Maak van je rommelig huis een opgeruimd & gezellig thuis

In slechts 7 praktische stappen leer je met dit e-book elke plek in huis als een professional op te ruimen

Je hebt een droom van een huis ingericht met mooie meubels, een prachtige keuken die van alle gemakken voorzien is of een kledingkast met leuke kleren…

 

Maar toch is je huis verre van opgeruimd en dat is een bron van ergernis.

 

Het blijft rommelig omdat

Overal liggen spullen die je nergens kunt opbergen, en als je ze eenmaal hebt opgeborgen, kun je ze niet meer terugvinden in de overvolle kasten, wat voor frustratie en ongemak zorgt.

Je wilt opruimen in plaats van spullen te verplaatsen, maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen zonder nog meer chaos in huis te veroorzaken.

Je begint makkelijk met opruimen, maar je neemt te veel hooi op je vork. Hierdoor verlies je snel de motivatie omdat de opruimklus overweldigend wordt.

Je gaat kris kras door je huis heen, waardoor je aan het einde van de dag geen enkele vooruitgang hebt geboekt.

Je hebt geen idee hoe je een opruimklus van begin tot eind moet plannen, zodat deze gestructureerd verloopt en je niet achterblijft met nog meer rommel.

Wil je zelf je huis opruimen met de hulp van een opruimcoach?

 

Ja? Dan is dit e-book geschikt voor jou als:

.

Je zelf wilt opruimen maar nog niet klaar bent voor een opruimcoach of als dit niet binnen je budget past, maar een leidraad wilt om je opruimklussen met succes te klaren.

 

Je meer dan ‘droge’ opruimtips wilt. Het bevat praktische opdrachten waarmee je direct aan de slag gaat. Je leert niet alleen welke stappen je moet nemen en in welke volgorde, maar je zult ook merken dat deze aanpak super effectief, succesvol en motiverend is

 

Als je op een eenvoudige manier en op je eigen tempo rommelige plekken in huis wilt aanpakken. En je bereid bent de praktische tips toe te passen voor het opruimen en organiseren van je spullen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Opruimcoach Elma helpt klant tafel ontspullen

De prijs van de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis is slechts € 12,50

Wat zeggen andere vrouwen over de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis

.

“Ik hou ervan om zelfstandig dingen aan te pakken. Ook het opruimen. Vandaar dat ik jouw e-book heb aangeschaft. Sinds ik het gebruik krijg ik elke dag weer een stukje opgeruimd.”

∼ Suzanne L.

 

“Ik heb je e-book gekocht om de speelhoek en het speelgoed van de kinderen op te ruimen. Na het maken van de opdrachten wist ik waar en hoe deze klus aan te pakken zonder moedeloos te worden. Ik vind het zo fijn dat ik heb geleerd verder te denken dan alleen maar het opruimen zelf. Ik ga je e-book verder gebruiken om orde aan te brengen op andere plekken in ons huis.”

∼ Wendy R.

 

“Het is zo heerlijk dat het niet meer zo’n chaos is en dat ik tegenwoordig rustig een opruimklus kan aanpakken zonder het gevoel te hebben dat het een druppel op een gloeiende plaat is. Wat een rust heeft het gebruiken van dit e-book mij gebracht!”

∼ Sonja B.

Wil jij ook mijn e-book 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis?

Dit e-book is al door meer dan 60 andere mensen gekocht!

Cover praktische stappenplan en gids opgeruimd huis

Wat levert dit opruim e-book je op?

 • Meer rust in je hoofd omdat je minder dingen hebt die je ‘moet’ doen.

 

 • Een opgeruimd huis waar al je spullen een vaste plek hebben.

 

 • Meer tijd omdat je je spullen zo kunt pakken als je ze nodig hebt.

 

 • Meer tijd omdat je de dagelijkse rommel zo opgeruimd hebt en je huis zo gepoetst hebt.

 

 • Je bespaart geld omdat je geen spullen meer dubbel hoeft te kopen.

 

 • Stress en frustraties behoren tot het verleden.

 

 • Je kunt onverwacht bezoek ontvangen omdat je huis visiteproof is.

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over mijn e-book 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis

Wanneer en hoe ontvang ik de stappenplan?

Het stappenplan naar een opgeruimd huis ontvang je direct na aanschaf. Je krijgt meteen na je aankoop een e-mail met instructies voor het downloaden van het e-boek.

 

Het is handig om Adobe Acrobat PDF Reader te downloaden, zodat je het e-boek gemakkelijk kunt lezen en de praktische opdrachten digitaal kunt invullen. Dit bespaart niet alleen papier, maar ook rommel.

Hoe kan ik dit e-book gebruiken als ik te weinig tijd heb om op te ruimen?

Als je het gevoel hebt dat je agenda zo vol is dat je geen tijd hebt om op te ruimen, dan zal het opruimen met behulp van mijn e-book jou meer tijd opleveren!

 

Het is namelijk zo dat je een opgeruimd huis snel weer hebt opgeruimd en het poetsen is zo gedaan.

 

Maar hoe maak je tijd? In mijn e-book leer ik je hoe je een gaatje kunt vinden om een klus aan te pakken.

Tipje van de sluier: Je hebt namelijk geen uren nodig om je doel te bereiken. Met kleine stapjes kun je ook veel bereiken!

Hoe haal ik het meeste uit dit stappenplan?

Dit is een hele goeie vraag!

 

Je haalt het meeste uit de opruimgids door deze eerst rustig door te lezen met een open blik. Neem vervolgens de tijd om de opdrachten zorgvuldig te maken. Het stappenplan kun je zowel printen als digitaal gebruiken, zodat je je antwoorden direct kunt invoeren. Hiervoor heb je wel de gratis Adobe PDF Reader-app nodig.

 

Ik adviseer je om het opruimen stap voor stap aan te pakken, zodat je gegarandeerd je doel bereikt. Zelfs kleine stapjes kunnen leiden tot een opgeruimd huis!

 

Als je tijdens het opruimen van bijvoorbeeld een keukenlade, badkamerkast, schuur, bureau of slaapkamer vastloopt, neem dan even een stap terug. Adem in en uit en breek de opruimklus in kleinere stukjes. Je zult merken dat het opruimen van deze ruimtes soepeler verloopt.

Hoe weet ik of dit e-book mij wel gaat helpen met opruimen?

Dit e-book zal je op weg helpen met opruimen als:

 

 • Je eerder met succes een stappenplan hebt gebruikt om een opdracht af te ronden (bijvoorbeeld voor je werk of studie) of om zelfstandig een nieuwe vaardigheid te leren.  En je dus geen behoefte hebt aan iemand die je bij de les houdt.
 • Je graag zelf aan de slag wilt, maar behoefte hebt aan een leidraad om dit te kunnen doen.
 • Je wilt opruimen, maar hebt wat hulp nodig om de klus van A tot Z te klaren. Dus hoe bepaal je waar het beste te beginnen met opruimen, het plannen ervan en hoe je het ontspullen succesvol kunt aanpakken.
 • Je een drempel voelt om mij fysiek in je huis toe te laten, maar toch graag samen met mij wilt opruimen.
 • Je vrijwel geen moeite hebt en dus durft keuzes te maken over de spullen die je wilt houden en wat je weg wilt doen.

Voor welke ruimtes kan ik jouw e-book gebruiken?

Je kunt de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis gebruiken bij het opruimen, indelen en structureren van

 

 • Woonkamer
 • Eetkamer
 • Keuken
 • Entree
 • Slaapkamer
 • Kinderkamer & speelkamer
 • Werkkamer / werkplek
 • Zolder, vliering, berging of garage
 • Kledingkast
 • Voorraadkast
 • Speelhoek

Voor wie is dit e-book NIET geschikt?

Dit e-book is niet voor jou geschikt als

 

 • Je weet dat je moeite hebt om je aan je planning te houden of zelfstandig een taak te beginnen en af te maken.
 • Je snel gestrest raakt bij het maken van keuzes over voorwerpen, zoals beslissen of je iets wilt houden of wegdoen, of bedenken waar je het beste bepaalde items elders in huis kunt opbergen tijdens het opruimen. Denk aan kerstversiering, boeken of een puntenslijper.
 • Je fysieke beperkingen hebt of ouder bent, waardoor het handiger is om tijdens het opruimen een extra paar helpende handen te hebben.
 • Als je moeite hebt om je aan je opruimplanning te houden, is dit e-book niet de beste keuze voor jou zijn. Zoals het voornemen om elke zaterdagochtend een uurtje te besteden aan opruimen, maar het telkens uitstelt of kiest om iets anders te doen. In dit geval is het handiger om een opruimcoach in te schakelen als je persoonlijke stok achter de deur.
 • Je op zoek bent naar snelle oplossingen voor je teveel aan spullen en niet bereid bent tijd of energie te investeren in het daadwerkelijk ontspullen en opruimen van je huis.

 

 

Als je jezelf in een of meer van deze situaties herkent, dan heb je mogelijk meer baat bij een opruimtraject waarbij ik fysiek aanwezig ben om je stap voor stap te begeleiden bij het opruimen van je woonkamer, keuken of welke andere ruimte in huis dan ook waar je opgeruimd wilt krijgen.

Wil je zelfstandig je huis ontspullen en opruimen, terwijl je tegelijkertijd de basisprincipes van het opruimen leert die ik als opruimcoach dagelijks toepas?