Maak van je rommelig huis een opgeruimd & gezellig thuis

Leer in 7 praktische stappen hoe op te ruimen als een pro

Je hebt een droom van een huis, mooie meubels of een kledingkast vol met leuke kleren…

Maar toch is je huis verre van opgeruimd. Het blijft rommelig want

Overal liggen er spullen die je nergens kunt opbergen of heb je ze eenmaal opgeborgen, kun je ze niet terugvinden als je ze nodig hebt.

Je wilt opruimen in plaats van spullen verplaatsen, maar je hebt geen idee waar je het beste kunt beginnen met orde brengen in de chaos.

Misschien lukt het beginnen met opruimen je wel, maar je haakt snel af omdat je te veel hooi op je vork hebt gepakt.

Je gaat kris kras aan de slag door je huis waardoor je aan het einde van de dag geen vooruitgang hebt geboekt.

Je hebt geen idee hoe een opruimsessie van A tot Z moet plannen zodat deze gestructureerd verloopt en je niet met nog meer rommel blijft zitten.

Wil je zelfstandig je huis opruimen met een beetje hulp van een opruimcoach?

.

Als je zelfstandig wilt opruimen, maar niet meteen een opruimcoach over de vloer wilt, dan is een praktische stappenplan wel iets voor jou.

 

Dit stappenplan is speciaal voor jou als je meer dan ‘droge’ opruimtips wilt.

 

In de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis leer ik je hoe ik als opruimexpert een rommelige plek aanpak zodat jij dat ook makkelijk kunt doen.

 

Met behulp van een aantal simpele oefeningen weet je precies waar je het beste kunt beginnen met opruimen en hoe je dat net als een professional organizer aanpakt. Hierna kun jij je keuken, woonkamer of je hele huis stapsgewijs ontspullen met als resultaat een opgeruimd huis waar je lekker kunt bijkomen na een drukke dag. En dat laatste is super belangrijk om alle ballen makkelijker in de lucht te houden.

Opruimcoach Elma helpt klant tafel ontspullen

De prijs van de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis is € 12,50

Wat zeggen andere vrouwen over de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis

.

“Ik hou ervan om zelfstandig dingen aan te pakken. Ook het opruimen. Vandaar dat ik jouw e-book heb aangeschaft. Sinds ik het gebruik krijg ik elke dag weer een stukje opgeruimd.”

∼ Suzanne L.

 

“Ik heb je e-book gekocht om de speelhoek en het speelgoed van de kinderen op te ruimen. Na het maken van de opdrachten wist ik waar en hoe deze klus aan te pakken zonder moedeloos te worden. Ik vind het zo fijn dat ik heb geleerd verder te denken dan alleen maar het opruimen zelf. Ik ga je e-book verder gebruiken om orde aan te brengen op andere plekken in ons huis.”

∼ Wendy R.

 

“Het is zo heerlijk dat het niet meer zo’n chaos is en dat ik tegenwoordig rustig een opruimklus kan aanpakken zonder het gevoel te hebben dat het een druppel op een gloeiende plaat is. Wat een rust heeft het gebruiken van dit e-book mij gebracht!”

∼ Sonja B.

Wil jij ook de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis?

Cover praktische stappenplan en gids opgeruimd huis

Misschien heb je vragen over dit aanbod waarmee jij je huis zelfstandig gaat opruimen

Wanneer en hoe ontvang ik de stappenplan?

Het stappenplan naar een opgeruimd huis, ontvang je nadat je deze hebt aangeschaft. Meteen na aanschaf ontvang je een e-mail met instructies hoe je het e-boek kunt downloaden.

Het is handig om Adobe Acrobat PDF reader te downloaden zodat je de e-book makkelijk kunt lezen en de praktische opdrachten digitaal in kunt maken. Dat laatste scheelt je namelijk veel papier (en dus ook rommel)

Hoe haal ik het meeste uit dit stappenplan?

Dit is een hele goeie vraag!

 

Je haalt het meeste uit de opruimgids door met een open blik het eerst rustig door te lezen. Daarna maak er tijd voor om de opdrachten rustig te maken. De stappenplan kun je printen, maar ook digitaal gebruiken. Dus je kunt de je antwoorden gewoon intypen. Je hebt wel de Adobe PDF reader app nodig, die is trouwens gratis te downloaden.

 

Verder wil ik je vragen om het opruimen stapsgewijs aan te pakken zodat je zeker bent dat je je doel bereikt. Want ook met kleine stapjes kun je je huis opruimen.

 

En loop je vast tijdens het opruimen van een keukenlade, badkamerkast, schuur, bureau of slaapkamer? Doe een stap terug. Adem in en uit en maak het stukje dat je wilt opruimen, nog kleiner. Je zult zien dat het opruimen van deze plekken soepeler wordt.

Hoe weet ik of dit e-book mij wel gaat helpen met opruimen?

Dit e-book zal je op weg helpen met opruimen als:

 

 • Je eerder een stappenplan hebt gebruikt om met succes een opdracht af te ronden (bijvoorbeeld voor je werk of studie) of om een nieuwe vaardigheid zelfstandig te leren.  En je dus niet iemand nodig hebt om die je bij de les houdt.
 • Je het fijn vindt om zelf aan de slag te gaan, maar wat structuur nodig hebt om dit te kunnen doen
 • Je graag wilt opruimen, maar een beetje hulp nodig hebt om de klus van A tot Z te klaren. Dus hoe bepaal je waar het beste te beginnen met opruimen, hoe plan je dat en hoe pak je het ontspullen succesvol aan.
 • Je een drempel voelt om mij fysiek in je huis toe te laten, maar toch graag samen met mij wilt opruimen
 • Je vrijwel geen moeite hebt en dus durft keuzes te maken over de spullen die je wilt houden en wat je weg wilt doen.

Voor welke ruimtes kan ik jouw e-book gebruiken?

Je kunt de 7 Simpele stappen naar een opgeruimd huis gebruiken bij het opruimen, indelen en structureren van

 

 • Woonkamer
 • Eetkamer
 • Keuken
 • Entree
 • Slaapkamer
 • Kinderkamer & speelkamer
 • Werkkamer / werkplek
 • Zolder, vliering, berging of garage
 • Kledingkast
 • Voorraadkast
 • Speelhoek

Voor wie is dit e-book NIET geschikt?

Dit e-book is niet voor jou geschikt als

 

 • Je van jezelf weet dat je moeite hebt om je aan je planning te houden. Moeite hebt om zelfstandig aan een taak te beginnen en deze af te maken.
 • Je snel gestrest raakt wanneer je een keuze moet maken over een voorwerp. Bijvoorbeeld wanneer je een keuze moet maken tussen iets houden of wegdoen. Of wanneer je zelfstandig moet bedenken waar je elders in huis je de kerstversiering of puntenslijper het beste kunt opbergen als je een van deze dingen tegenkomt tijdens het opruimen van je keuken of voorraadkast.
 • Je fysiek beperkt of ouder bent, waardoor het handiger is om een extra paar helpende handen te hebben tijdens het opruimen
 • Je constant druk bent en geen tijd kunt maken om zelfstandig je huis te ontspullen en geordend te krijgen. Zo ook je vrije weekenden niet wilt en kunt gebruiken om je huis opgeruimd te krijgen.
 • Je op zoek bent naar makkelijke oplossingen voor je teveel aan spullen, geen tijd of energie in het daadwerkelijk ontspullen en opruimen van je huis wilt investeren.

Als je in een of meerdere van bovenstaande herkent, dan heb je meer aan een opruimtraject waarbij ik fysiek aanwezig ben om je stap voor stap te begeleiden met  facetten van het opruimen van je woonkamer, keuken of welke andere plek dan ook je in huis opgeruimd wilt krijgen.

Wil je zelfstandig je huis ontspullen en opruimen en tegelijkertijd de basisprincipes van het opruimen leren die ik als opruimcoach dagelijks toepas?