Werkwijze

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Na ons eerste contact kom ik graag bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je waar je tegen aanloopt. Vervolgens lopen we samen door je huis zodat ik een beter beeld krijg waarmee ik je kan helpen. Je hoeft voor mijn bezoek niet op te ruimen. Ik wil je huis het liefst zien zoals jij het dagelijks meemaakt. Het gesprek en rondje door je huis duurt meestal 1 uur. Dit is vaak voldoende om te weten of we een klik hebben.

Stap 2: Aan de slag

Is er een klik en willen we samen aan de slag gaan, maken we een eerste werkafspraak. Deze duurt meestal 3 uur en is lang genoeg om een zichtbaar resultaat te boeken. Voor we beginnen, bepalen we samen wat voor jou het meest noodzakelijk is, zodat je meteen kunt genieten van het resultaat. Ik begeleid, coach en geef je handvatten die je helpen om beslissingen te nemen. Jij bepaalt het tempo en bent degene die beslist over je spullen.

Stap 3: Evaluatie

Tijdens de werkafspraak peil ik regelmatig hoe het gaat. Zo blijven we op de juiste koers, waardoor jij je einddoel haalt. Ik denk graag mee en zoek naar oplossingen die bij jou en je situatie passen. Aan het eind van de werkafspraak bespreken we hoe het is gegaan. Heb je de methode onder de knie en wil je zelf aan de slag? Super! Wil je een vervolgafspraak maken? Ik kom je verder helpen!

Stap 4: Contact

Enkele weken na ons laatste werkafspraak neem ik contact met je op om te informeren hoe het verder is gegaan met het opruimen. Mocht je ergens tegenaan lopen, bespreken we hoe we dat gaan oplossen. Uiteraard kun je tussen onze werkafspraken contact met mij opnemen als je vragen hebt.